آشنایی با قطعات ماشین ظرفشویی | دکتر تعمیرکار
آشنایی با قطعات ماشین ظرفشویی

آیا برای شما آشنایی با قطعات ماشین ظرفشویی و عیب یابی و نگهداری درست آن اهمیت دارد؟ بهتر از هر کس دیگری می دانید برای افزایش عمر مفید هر وسیله ایی در گام اول با قطعات و شیوه هماهنگی و کار آنان اطلاع داشته باشید. تا به درستی با توجه به توضیحات دفترچه راهنما از تمامی برنامه های دستگاه استفاده کنید. با داشتن یک  دستگاه هیچ ظرف کثیفی داخل سینک آشپزخانه باقی نمی ماند. از حضور و هنر آشپزی در آشپزخانه لذت ببرید و سختی شستن ظروف را به ظرفشویی واگذار کنید. تنها کار شما چیدن ظرف ها داخل سبد خواهد بود.

معرفی تمام قطعات ماشین ظرفشویی

دکتر تعمیرکار به طور خلاصه و مفید نوشتار آشنایی با قطعات ماشین ظرفشویی را ارائه می‌کند. هرچند احتمالا اسم اکثر قطعات را مکررا شنیده اید و حالا عملکرد آن ها را بهتر متوجه می شوید.

  • برد الکتریکی

برد های الکتریکی در تمام دستگاه ها با فرمان دادن، عملیات شروع به کار هر قطعه را صادر می‌کنند. در قیاسی برد ها را شبیه مغز تعبیر کرده اند که کنترل کلیه قطعات و مجوز صدور کار را ارسال و فرستاده می شود. خرابی و سپس نشان دادن کد خطا روی صفحه نمایش پنل بر عهده برد گذاشته شده است. تعمیر برد کار آسانی نیست و به دانش و مهارت زیادی نیاز است. سعی کنید فقط تعمیرکاران مجاز برد را باز و تعمیر کنند. تکنسین های دکتر تعمیرکار متخصص در نصب و تعمیر برندهای مجیک، بوش، سامسونگ، الکترولوکس، دوو، الگانس، موریس، نف، ویرپول و غیره هستند.

  • دستگیره درب ماشین

عملیات روشن و خاموشی درب ماشین در زمان باز و بسته بودن درب به کار می رود.

  • مخزن مواد شوینده

شامل دو قسمت می باشد که قسمتی برای ریختن پودر شستشو و بخشی هم برای اضافه کردن جلا دهنده است.

  • غلطک قفسه ها

قطعه ایی که منجر به سهولت در حرکت و گردش قفسه ها به بیرون و داخل می شود غلطک متصل به قفسه هاست. به هر علت غلطک ها مشکل پیدا کردند زود در پی تعویض آن ها باشید تا قفسه ظروف به راحتی جا به جا شوند.

  • موتور شستشو

با دریافت دستور برد الکتریکی  عملیات و فرایند پاشیده شدن مواد شوینده به سمت ظرف ها بر عهده موتور شستشو است. خرابی موتور شستشو باعث باقی ماندن چربی ها روی ظروف است.

  • کیت تنظیم قفسه ها

به قفسه ها نصب شده و ارتفاع آن ها را تنظیم می کند.

  • پنل کنترل

در نسل جدید ماشین ظرفشویی پنل کنترل ها لمسی هستند. تمامی دکمه های برنامه و عملیات شستشو و روشن و خاموش و غیره بر روی پنل کنترل تعبیه شده است. با فشردن و لمس هر دکمه تنظیمات مخصوص برنامه، عملیات شستشو اجرا می شود.

  • سوئیچ فلوتر

پیغام نشت آب از طریق سوئیچ فلوتر به برد فرستاده می شود. به این ترتیب که در صورت نشت آب، این آب به سمت کف سینی منتقل و آنگاه شناور بالا خواهد آمد سپس میکرو سوئیچ وارد عمل شده نشتی آب را به برد اطلاع می دهد تا برد دستور تخلیه را صادر نماید. با نحوه چگونه فلوتر ماشین ظرفشویی را تعویض کنیم؟ نیز آشنا شوید و در صورت لزوم از اطلاعات آن بهره ببرید.

  • شیر برقی

شیر برقی از اجزائی مانند صافی و اتصال آب ورودی، لاستیک فشار شکن، ممبران، بدنه، فنر و لاستیک سر هسته، هسته متحرک فلزی تشکیل شده است. از طریق جریان الکتریکی به وسیله هیدروستات  که قطع و وصل می شود، میزان ورود آب به داخل محفظه ظرفشویی را مشخص و تنظیم می کند.

  • فیلتر

ماهی یک مرتبه ملزم به خارج و تمیز کردن فیلتر هستید. زیرا با خروج آب و مواد شوینده از پمپ تخلیه، فیلتر که در کف و در مسیر پمپ قرار دارد تمامی ته مانده های غذایی و اشغال ها در درون صافی فیلتر باقی می ماند و مانع ورود به پمپ تخلیه و گرفتگی آن می شود.

  • تایمر ظرفشویی

اینکه چه زمانی طول بکشد ماشین تمامی شستن ظروف را از صفر تا صد انجام و سپس به اتمام رساند توسط تایمر تنظیم می گردد.

حتما بخوانید:  تعمیر واشر دور درب ظرفشویی بوش [علائم خرابی+رفع مشکل] دکتر تعمیرکار

 

آشنایی با قطعات ماشین ظرفشویی

 

  • پمپ تخلیه

آب و کف مورد نیاز شستن ظروف برای خروج از ماشین باید از پمپ تخلیه رد شوند و به کاسه شستشو می‌رسند. بعد از تخلیه آب به وسیله پمپ فرایند شستن ظرف ها به پایان می‌رسد. بهتر است بعد از هربار استفاده از ظرفشویی پمپ تخلیه را نیز تمیز کنید تا دچار گرفتگی و ایراد نشود.

  • ایربگ ظرفشویی

ایربگ در هر دو مرحله شستشو یعنی زمان پاشیدن آب به ظروف فشار آب را کنترل و در مرحله خشک کردن از ایجاد بخار جلوگیری کرده و مثل هواکش عمل می‌کند.

  • المنت کف و هیتر لوله ایی

گرم کردن آب و پمپ شستشو به وسیله این قطعات انجام می شود. خرابی این قطعه ها مانع از گرم کردن آب و رسیدن به درجه مورد نظر است.

  • سنسور

وظیفه سنسور تنظیم و تشخیص درجه حرارت آب مورد نیاز بر حسب برنامه ماشین ظرفشویی است. پس از مشخص شدن دمای آب اطلاعات را برای برد ارسال می‌کند و برد نیز دستور روشن و خاموش شدن المنت را اعلام می کند.

  • هیدروستات

هیدروستات سطح آب داخل ماشین را در حد مورد نیاز ثابت نگه می دارد. از پر شدن بیش از حد آب درون ظرفشویی ممانعت به عمل می آورد. در در ۳ بازه زمانی حین پر کردن دیگ، زمان خالی شدن و پر شدن کامل، میزان سطح آب را مورد سنجش قرار می دهد.

  • درخت سیم کشی

تمامی پیغام و داده ها از طریق درخت سیم کشی از برد به بقیه اجزای ظرفشویی و از اجزاء به برد منتقل می شود.

حتما بخوانید:  ارورهای ماشین ظرفشویی کنوود

کلام آخر

با مطالعه مقاله آشنایی با قطعات ماشین ظرفشویی  شرح وظایف آن ها را شناختید و در صورت بروز ایرادی با تعمیرکاران مجاز تماس می گیرید. شعب فعال مجموعه حرفه ایی دکتر تعمیرکار در شهر تهران و شهرستان های اطراف نسبت به تعمیر و نصب تمامی لوازم خانگی، یخچال، کولرگازی، پکیج،… در برند های خارجی و ایرانی همت گمارده تا تضمین کیفیت در کنار جلوگیری از صرف هزینه های گزاف با حضور در مکان مورد نظر را به همشهریان گرامی ارائه نماید.

 

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
تمامی حقوق برای سایت دکتر تعمیر کار محفوظ است.