دلایل آبریزش کولرگازی چیست؟ | دکتر تعمیرکار
دلایل آبریزش کولرگازی چیست؟

آیا می دانید که دلایل آبریزش کولرگازی چیست؟ بهتر است بدانید که یکی از متداول ترین مشکلات دیده شده در اغلب کولرهای گازی آب ریزی از پنل داخلی دستگاه است که معمولا در فصل گرم تابستان هم رخ می دهد.

بی توجهی نسبت به این موضوع می تواند خسارات زیادی را در منزل به شما  تحمیل کند که می توان به مواردی همچون از بین رفتن گچ دیوارها، خراب شدن کاغذ دیواری و خراب شدن فرش و غیره اشاره کرد. چنانچه تمایل دارید تا از دلایل بروز این مشکل آگاهی پیدا کنید تا پایان مطلب ما را همراهی نمایید.

مهمترین دلایل آبریزش کولرگازی چیست؟

در ابتدا بهتر است با نحوه تولید رطوبت توسط کولرگازی آگاه شوید. جالب است بدانید گازها یا همان مبردهای در کولر گازی نقش اصلی تولید سرما را دارند. همانطور که از اسمش هم مشخص است در ابتدا ماده مورد نظر به صورت گاز می باشد و در حین کار کردن دستگاه زمانیکه گاز وارد لوله های اواپراتور می شود از حالت گاز به حالت مایع تغییر پیدا می کند.

بخش فین ها یا کویل در این دستگاه با جمع آوری رطوبت درون محیط، آن ها را به آب تبدیل کرده و توسط سیستم هوشمند خود به نحوه مناسب آب های اضافی را با استفاده از قطعاتی به نام لوله درین به بیرون تخلیه می کند.

این موضوع زمانیکه دمای هوا به ۲۵ تا ۳۰ درجه سانتی گراد می رسد بیشتر صادق است. دقت کنید با توجه به تنظیمات دستگاه، شما می توانید جمع آوری رطوبت محیط خود را به حداقل یا حداکثر دلخواه برسانید.

حتما بخوانید:  چرا کولر گازی باد خنک نمی زند ؟ [بررسی مشکل+راه حل] دکتر تعمیرکار

چنانچه دستگاه کولرگازی با مشکلاتی رو به رو شود؛ در این حالت قادر نخواهد بود که عملکرد مناسب تخلیه آب را به بخش خارجی و بیرون از منزل هدایت کند و در نتیجه دستگاه با آبریزش مواجه خواهد شد.

و اما از مهمترین دلایل بروز این مشکل عبارتند از:

  • انسداد و بسته شدن خروجی سینی تخلیه آب
  • شکستن سینی یا قاب ناودانی دستگاه
  • کم بودن گاز کولرگازی
  • عایق نبودن لوله های دستگاه
  • انسداد و بسته شدن خروجی سینی تخلیه آب

بهتر است بدانید که از خروجی سینی تخلیه آب با نام ناودانی کولر نیز اسم می برند و این بخش همان قسمتی است که آب حاصل از رطوبت کولر که در آن جمع شده توسط لوله هایی به بیرون هدایت می شود.

از مهمترین عوامل انسداد و بسته شدن این بخش می توان به وجود گرد و خاک های حاوی لجن و پرزهای فرش اشاره نمود. در ابتدا شما شاهده چکه کردن قطرات آب خواهید بود و با ادامه مشکل میزان آبریزی از این قسمت ها بیشتر خواهد شد.

در این حالت شما چاره ای جز باز کردن قاب جلویی پنل داخلی نداشته تا بتوانید به راحتی به تمیز کردن لوله ها و رفع انسداد آن ها بپردازید. البته سرویس لوله های تخلیه و باز و بسته کردن پنل دستگاه حساس بوده و باید نهایت دقت را در این کار داشته باشید. بهترین کار تماس با سرویس کار کولرگازی می باشد.

  • شکستن سینی و قاب ناودانی دستگاه و آبریزش از کولرگازی

منظور از شکستن سینی همان قاب ناودانی آب در دستگاه می باشد. علت اصلی بروز این مشکل را مربوط به خروج قطرات آب از قسمت جلوی کولر می دانند که به مرور سبب شکستگی سینی کولر می شود. گاهی اوقات به دلیل نصب نامناسب و غیر حرفه ای پنل و نیز بالانس نبودن فن بلور سبب ایجاد لرزش های غیر عادی در دستگاه شده و با گذشت زمان شکستگی این قطعه را مشاهده خواهید کرد.

حتما بخوانید:  راهنمای استفاده از کولر گازی

در رابطه با نحوه تشخیص شکستن سینی ناودانی باید گفت شما می توانید یک ترک ریز در بالای قابی که در فن بلور به وجود آمده را مشاهده کنید. آبی که از این بخش خارج می شود تیره و کثیف بوده و بعد از مدتی همانند یک خط سیاه روی قاب سفید پنل به خوبی دیده می شود.

  • عدم قرار گرفتن لوله درین در محل مناسب خود

از دیگر دلایل مهم در بروز آبریزی از دستگاه مربوط به حالت نامناسب قرار گیری لوله درین در جایگاه خود است. این ایراد می تواند از تا شدن لوله درین، انسداد آن توسط گرد و خاک و غیره، نصب نادرست و قرار گرفتن نامناسب لوله درین توسط افراد، همگی از علت های مهم بروز این مشکل در دستگاه باشد. توجه کنید با نصب نادرست و غیر اصولی لوله درین آب نمی‌تواند از لوله عبور کند و درنتیجه چنانچه روزنه ای وجود داشته باشد از آن به بیرون نشت پیدا می کند.

  • کم بودن مقدار گاز در دستگاه                     

چنانچه میزان گاز مبرد دستگاه کم باشد؛ سبب یخ زدن یونیت داخلی کولر گازی شده و هنگامی که دستگاه را خاموش نمایید در اثر گرمای محیط یخ ها به مرور آب شده و این آب از بخش یونیت داخلی به بیرون به صورت آبریزش نشت پیدا می کند.

  • عایق نبودن لوله های دستگاه

اگر بخش هایی همچون لوله‌های یونیت داخلی دستگاه که جهت انتقال مبرد سرما و نیز قطرات آب ناشی از خارج کردن رطوبت و غیره می باشد به خوبی عایق بندی نشوند؛ در اثر نفوذ هوای گرم بیرون به قسمت داخلی هواساز دستگاه و یا هنگام برخورد با لوله های سرد آن سبب تولید قطرات آب و ریزش آن به صورت آبریزی از دستگاه خواهند شد.

حتما بخوانید:  مهم ترین دلیل گرم نکردن کولر گازی در زمستان و نحوه رفع آن

نکته مهم: چنانچه می خواهید با مشکلات آبریزی کولرگازی مواجه نشوید باید حتما نصب این دستگاه را به افراد متخصص در این زمینه بسپارید. در ضمن استفاده از پمپ درین راهکاری ساده جهت جلوگیری از نشت آب از دستگاه است.

به طور معمول آب حاصل از تعریق اواپراتور در بخش یونیت داخلی دستگاه های سرمایش و درون سینی در قسمت زیر دستگاه جمع می شوند. شما با قرار دادن این پمپ بدون نیاز به شیبدار کردن سینی می توانید اقدام به دفع و خروج این آب های اضافی بکنید.

 

دلایل آبریزش کولرگازی چیست؟

 

تعمیرات انواع کولرگازی توسط دکتر تعمیرکار

مرکز تخصصی و حرفه ای دکتر تعمیرکار به عنوان یک مجموعه باسابقه در زمینه تعمیرات تخصصی کولرگازی در انواع برندهای آن همچون تراست، جی پلاس، هیوندای، تی سی ال، ال جی، سامسونگ، اجنرال، گری، جنرال و غیره به عنوان یک مرکز معتبر در سطح شهر تهران و نیز شهرهای اطراف مانند فردیس،اندیشه،رباط کریم . شهریار شناخته می شود.

از این رو پس از مشاهده ایرادات دستگاه خود تنها با یک تماس با این مجموعه می توانید در کمترین زمان از خدمات حرفه ای و تضمین شده تکنسین های حاذق آن در محل برخوردار شوید.

کلام آخر

با خواندن این مطلب تا حدودی متوجه شدید که دلایل آبریزش کولرگازی چیست؟ اگر به دنبال عیب یابی و رفع سریع ایردات دستگاه خود هستید بدون معطلی با مرکز تخصصی و حرفه ای دکتر تعمیرکار تماس بگیرید تا تکنسین زبده آن در کمترین زمان در محل حاضر شده و به ارائه خدمات حرفه ای و تضمین شده خود بپردازد.

منبع:دکتر تعمیرکار

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
تمامی حقوق برای سایت دکتر تعمیر کار محفوظ است.