راهنمای استفاده از کولر گازی | دکتر تعمیرکار

راهنمای استفاده از کولر گازی

 

امروزه محصولاتی همچون کولر گازی به دلیل عملکرد ویژه و مزیت های فراوانشان نسبت به انواع کولرهای آبی بیشتر مورد توجه قرار می گیرد. اما آیا شما با راهنمای استفاده از کولر گازی آشنایی دارید؟!

باید توجه کرد که در کنار مزیت استفاده از دستگاه، میزان زیادی برق نیز صرف می شود پس چه بهتر پس از خرید و قبل از راه اندازی آن از چگونگی کارکردش اطلاع یابید. با ما همراه باشید تا اطلاعات مفیدی در این زمینه در اختیارتان قرار دهیم.

راهنمای استفاده از کولر گازی برای تمام انواع برندها

عملکرد کولرهای گازی به گونه ای است که در کنار خنک کردن هوا سطح مناسبی از رطوبت و دما را نیز در محیط حفظ کرده و بر کیفیت هوا می افزاید؛ به گونه ای که این وسیله پرکاربرد هوا را به صورت تصفیه شده و تمیز در فضای زندگی و کارتان در جریان می اندازد.

از این رو شما با خیال آسوده از هوای پاک عاری از هرگونه ذرات آلوده‌ی بیرونی، عاری از گرد و غبار اضافی و باکتری ها تنفس می کنید. اما گاهی به دلیل ندانستن نحوه استفاده از دستگاه به مشکل بر خواهید خورد.

توجه کنید که به هنگام خرید و نصب اولیه دستگاه توسط نمایندگی تعمیر کولر گازی می توانید راهنمایی لازم را از تکنسین مربوطه طلب کنید. در غیر اینصورت تیم تخصصی و حرفه ای دکتر تعمیرکار با داشتن کارشناسان زبده و باسابقه در زمینه تمامی انواع برند کولر گازی همچون ال جی، سامسونگ، مجیک، توشیبا و غیره قادر به راهنمایی شما عزیزان است.

” به یاد داشته باشید فرقی نمی کند برند دستگاه شما چیست! چراکه آشنایی کلی با راهنمای استفاده از ریموت کولر گازی مختص تمامی دستگاه ها است. ”

راهنمای استفاده از کولر گازی

آشنایی با دکمه های روی ریموت کولر گازی

جهت آشنایی بیشتر شما عزیزان از نحوه استفاده از کولر گازی در ابتدا به بررسی دکمه های روی ریموت دستگاه می پردازیم. معانی این کلیدها عبارتنداز:

  • on/off ( روشن و خاموش)

این دکمه که با علامت پاور روی ریموت کنترل دستگاه نشان داده می شود و گاهی به رنگ قرمز است جهت روشن و خاموش کردن دستگاه استفاده می گردد. در برخی از برندهای این دستگاه می توان دکمه روشن و خاموش را با دو کلمه ( Start/Stop ) نیز مشاهده کرد.

  • Mode

مود به معنی حالت کاری دستگاه بوده که می توان گفت اصلی ترین دکمه روی ریموت است که تنظیمات اصلی کولر را بر عهده دارد. به طور معمول چهار حالت برای کارکردش در نظر گرفته می شود که شما با فشار دادن هر دکمه می توانید اقدام به انتخاب آن کنید.

حتما بخوانید:  مشکلات رایج کولر گازی

برای هریک از حالت ها علامت و نام مخصوص در نظر گرفته شده که پس از فشردن آن می توانید نام یا تصویر آن ها را روی صفحه نمایش ریموت و پنل دستگاه ببینید.

و اما در ادامه توضیحات این حالت ها باید گفت:

Fan : هنگامی که این گزینه را فعال شود کولر به حالت فن در خواهد آمد. بهتر است بدانید که موتور دستگاه در این حالت خاموش شده و فن داخلی فعال می شود. اغلب از فن در فصل بهار استفاده می شود.

Cool : با فشردن این دکمه حالت سرمایش را فعال خواهید کرد. به طور معمول در روزهای گرم تابستان از این حالت دستگاه استفاده می شود.

Heat : چنانچه دقت کنید این دکمه که به شکل خورشید در کنترل ریموت نمایش داده می شود. جالب است بدانید که در فصل سرما با قرار دادن دستگاه روی این حالت می توان از گرمای تولیدی آن استفاده کرد.

Auto : با استفاده از آن، دستگاه را در وضعیت اتوماتیک قرار خواهید داد. در این حالت شما قادر خواهید بود که با تعیین دمایی خاص، کولر را روی آن دمایی انتخابی قرار داده و به این صورت  دستگاه به صورت اتوماتیک وار و خودکار در تمامی فصول سال دما را تنظیم می کند.

DRY : نمایش آن روی ریموت دستگاه شبیه قطره آب است. با فعال شدن آن دستگاه شما روی حالت خشک یا رطوبت‌گیر قرار می‌گیرد. از این حالت دستگاه در مناطق شرجی با رطوبت بالا استفاده شده که با کند کردن فن داخلی کندانسور به کار خود ادامه می دهد.

  • Temp

از این دکمه جهت تنظیم درجه حرارت استفاده شده که شما می توانید به کاهش و یا افزایش دمای اتاق مورد استفاده بپردازید. این وضعیت حالتی را برای افراد فراهم می سازد که تعادل دمای بدن انسان حفظ شود.

حتما بخوانید:  علت گرم بودن لوله برگشت کولر گازی [بررسی مشکل+راهکار] دکتر تعمیرکار

نکته: بهترین بازه جهت تنظیم دما در حدود  ۲۲ تا ۲۵ درجه می باشد چراکه این بازه مربوط به تعادل دمای بدن انسان است؛ یعنی فرد را در بهترین شرایط قرار داده که نه عرق می کند و نه سردش می شود.

  • Fan Speed

با هر بار فشار دادن این دکمه قادر خواهید بود سرعت فن را بین چهار حالت کم، متوسط، زیاد و نامنظم قرار دهید.

  • توربو (Turbo) یا جت کول (Jet Cool)

برای اینکه کولرگازی خود را روشن و یا خاموش کنید از حالت jet Cool می تواند استفاده کنید. در ضمن منظور از Turbo حالتی است که در آن اغلب مدل ها، با بیشترین قدرت خود مشغول به فعالیت هستند.

  • Swing

در کولرگازی پره ای وجود دارد که از آن برای تعیین جهت ورزش باد استفاده می شود که به آن دمپر نیز گفته می شود. دکمه Swing برای روشن و خاموش کردن حرکات دمپر مورد استفاده قرار می گیرد.

نکته: توجه داشته باشید که نحوه کار این حالت در مدل های مختلف متفاوت است. به گونه ای که در برخی از کولرها دمپرها فقط قابلیت یک نوع حرکت را دارند و موارد دیگر ممکن است تنظیمات آن به صورت دستی انجام شود.

  • Timer

از این دکمه برای تنظیم زمان روشن و خاموش شدن دستگاه استفاده می شود.

  • دکمه تنظیم (Set)

در صورتیکه بخواهید عملکرد کولر را تنظیم یا کنسل کنید از آن استفاده می کنید.

  • (Sleep) یا (Time Up)

در صورت خاموش کردن خودکار کولر استفاده می شود.

 

راهنمای استفاده از کولر گازی

 

  • Reset

به منظور ریست‌کردن، قبل از تنظیم ساعت یا پس از تعویض باتری استفاده می شود.

  • clock

جهت تنظیمات ساعت به کار می رود.

  • دکمه plasma

در بعضی از کولرهای گازی می توان تصفیه کننده هوای پلاسما ( PLASMA ) را دید. به منظور فعال‌سازی این فیلترها، دکمه‌ای بر روی ریموت کنترل کولر گازی تعبیه شده است. با استفاده از فیلتر پلاسما می‌توان هوا را از باکتری‌ها و ویروس‌ها تمیز نمود.

  • دکمه (Econo)

جهت تنظیم حالت صرفه جویی در انرژی در مدل های اینورتر استفاده می شود.

  • دکمه بدون نور (Dimmer)

با فشردن این دکمه روی ریموت دستگاه، تمامی نمایشگرهای پنل داخلی خاموش شده و با فشردن هر دکمه دیگر، این پنل‌ها مجدداً روشن می شوند.

حتما بخوانید:  مزیت کولر گازی نسبت به کولر آبی

کلام آخر

هدف ما در این مطلب ” راهنمای استفاده از کولر گازی” آشنایی شما با عملکرد تک تک دکمه های قرار گرفته روی ریموت دستگاه است. به طور حتم با دانستن نحوه استفاده از دستگاه می توانید بهترین حالت مد نظر خود را انتخاب کرده و از هوای در گردش اتاق لذت ببرید.

چنانچه به هر دلیلی با ایراداتی در دستگاه خود مواجه شدید تیم تخصصی و حرفه ای دکتر تعمیرکار با داشتن شعب متعدد در سراسر نقاط تهران و سایر شهرهای اطراف مانند اندیشه،شهریار،اسلامشهر،رباط کریم،پرندآماده کمک و خدمت رسانی در زمینه تعمیرات و رفع مشکلات کولر گازی شما خواهد بود.

منبع:دکتر تعمیرکار

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تمامی حقوق برای سایت دکتر تعمیر کار محفوظ است.