تعمیر لباسشویی سطلی آموزش و [ 100 % کاربردی ] دکتر تعمیرکار
تعمیر لباسشویی سطلی

حتماً تا کنون ماشین لباسشویی سطلی را دیده‌اید. این دست از ماشین های لباسشویی به دلیل قیمت مناسب خود مورد استفاده بسیاری از افراد در منازل قرار می گیرد. مکانیزم عملکرد ماشین لباسشویی سطلی نیز همانند سایر ماشین های لباسشویی است. اما فکر می کنید تعمیر لباسشویی سطلی به چه صورت می باشد؟ آیا هزینه تعمیرات لباسشویی سطلی همانند سایر اشکال اتوماتیک آن می باشد؟ برای رسیدن به جواب این سؤالات تا پایان مطلب ما را همراهی کنید.

نحوه تعمیر ماشین لباسشویی سطلی چگونه است؟

عملیات بارگیری و تخلیه در ماشین لباسشویی سطلی بسیار آسان بوده و شاید همین دلیلی برای استقبال از خرید این لوازم خانگی پرکاربرد محسوب می شود. در ضمن ماشین لباسشویی سطلی نسبت به سایر ماشین های لباسشویی آب را باسرعت بیشتری تخلیه کرده و کار خشک کردن لباس ها را سریعتر به پایان می رساند. معمولاً مدت زمان کار با لباسشویی سطلی بین ۶۰ تا ۸۰ دقیقه طول می کشد. باید بدانید هر چه ماشین لباسشویی از آب کمتری در پروسه شستشوی خود استفاده کند مدت زمان بیشتری برای به پایان رساندن عملیات شستشو لازم خواهد داشت.

برای آشنایی با عملکرد بهتر این ماشین لباسشویی سطلی و کسب اطلاعات مفید در زمینه تعمیر ماشین لباسشویی سطلی بهتر است تا حدودی با قطعات داخل این دستگاه آشنا شوید. قطعات مهم در ماشین لباسشویی سطلی عبارتند از:

  1. بدنه ماشین لباسشویی سطلی

بدنه ماشین لباسشویی متشکل از فلز یا پلاستیک مقاوم می باشد. این بدنه جهت دوام بیشتر و عمر مفید طولانی تر توسط روکشی حفاظت شده تا از بروز هر نوع پوسیدگی روی آن جلوگیری شود.

  1. تایمر
حتما بخوانید:  چرا ماشین لباسشویی نمی چرخد؟

به طور معمول از تایمر فنری برای انواع ماشین لباسشویی مخزنی و سطلی استفاده می شود. کار اصلی تایمر در ماشین لباسشویی قطع و وصل برق مدار اصلی است.

  1. موتور

در تمامی ماشین های لباسشویی موتور قطعه مهم و اصلی محسوب می شود. در ماشین های لباسشویی سطلی موتور تک فاز با سیم پیچی کمکی و یا موتورهای قطبی چاکدار استفاده می شود.

  1. کاسه نمد

کار اصلی کاسه نمد ایجاد عایق بین قطعات موتور و محفظه سطلی است.

  1. پروانه

در ماشین لباسشویی پروانه از جنس کائوچو بوده که بر روی محور موتور قرار می‌گیرد و با چرخش خود، لباس‌ها داخل مخزن به گردش در می‌آیند.

  1. المنت در ماشین لباسشویی سطلی

به طور معمول در ماشین لباسشویی سطلی المنت داخل از جنس چینی یا سرامیک نسوز می باشد. در ضمن جهت ممانعت از ورود رطوبت روی آن محافظ فولادی قرار می گیرد.

  1. کلید لامپدار لنت

کلید شامل سه کنتاکتور است به طوری که دو کنداکتور به ورودی و خروجی فاز وصل بوده و دیگری به نول لامپ داخل کلید مرتبط می شود.

با توجه به موارد ذکر شده در بالا وجود هر گونه ایراد در این قطعات سبب بروز اشکال در مکانیزم عملکرد ماشین لباسشویی سطلی خواهد شد. از این رو به هنگام تعمیر ماشین لباسشویی سطلی تعمیرکاران به تعویض این قطعات و سرویس کردن دستگاه می پردازند.

انواع تعمیرات صورت گرفته ماشین لباسشویی سطلی

به طور معمول تعمیرات انجام شده روی ماشین های لباسشویی سطلی به شرح زیر می باشد.

  • تعمیر خشک کن ماشین لباسشویی سطلی

توجه داشته باشید خشک کن ماشین لباسشویی سطلی از مهمترین قطعات داخل لباسشویی است. در صورت بروز ایراد و یا کار نکردن خشک کن در دستگاه سبب ایجاد مشکلاتی از جمله خیس باقی ماندن لباس ها پس از اتمام کار لباسشویی می شود. از آنجاییکه عملیات خشک کن سبب کوتاه شدن زمان تمیز کردن و خشک کردن لباس ها می شود همواره کارکرد درست این قطعه برای کاربر مهم می باشد.

حتما بخوانید:  تعمیر لباسشویی بوش که آبگیری نمی کند [رفع مشکل] دکتر تعمیرکار

برای عیب یابی و تعمیر این بخش از دستگاه نیازمند دانش فنی و داشتن تخصص در زمینه تعمیرات ماشین لباسشویی است. پس در صورت مواجهه با این موضوع هر چه سریعتر با تعمیرکاران مجاز لوازم خانگی به خصوص تکنسین های لباسشویی تماس بگیرید و به رفع این مشکل بپردازید.

  • بروز مشکل در تایمر لباسشویی سطلی

تایمر لباسشویی سطلی یکی از قطعات مهم و فنی در لباسشویی محسوب می شود. برای تعویض این قطعه حتماً با تعمیرکاران با تجربه در این زمینه تماس بگیرید. تایمر جزو قطعات گران در ماشین لباسشویی بوده و معمولاً بهتر است به هنگام تعویض از قطعات برند دستگاه استفاده شود.

  • از کار افتادن عملیات چرخش در دیگ ماشین لباسشویی

در ابتدا به ظرفیت قرار گیری لباس ها داخل مخزن توجه کنید. گاهی تنها به دلیل قرار دادن بیش از حد لباس ها داخل مخزن سبب از کار افتادن این بخش می شود و خشک کن لباسشویی از کار می افتد. در غیر اینصورت باید از پاره نبودن تسمه ها، پوسیدگی و خرابی آن ها اطمینان پیدا کنید.

  • خروج آب از کف ماشین لباسشویی

عمدتاً وجود خرابی در کاسه نمد سبب خروج آب از کف ماشین لباسشویی می شود. برای تعویض این قطعه باید با متخصصان تعمیرات ماشین لباسشویی تماس بگیرید.

  • ایجاد سر صدای زیاد به هنگام کار کردن ماشین لباسشویی

در درجه اول از تراز بودن سطح ماشین لباسشویی خود اطمینان پیدا کنید. قبل از شروع به کار کردن ماشین لباسشویی به خوبی اشیاء را از داخل جیب لباس ها خارج کنید. خرابی در واشر ها، یاتاقان و نیز ضعیف بودن کمک فنرها نیز می تواند در ایجاد سر و صدا به هنگام کار کردن ماشین لباسشویی مؤثر باشد. جهت عیب یابی صحیح و به موقع دستگاه از راهنمایی متخصصان این حوزه بهره بگیرید.

حتما بخوانید:  علل خرابی ماشین لباسشویی [قطعات داخلی+برد الکترونیکی] دکتر تعمیرکار

کلام آخر

توجه داشته باشید برای رفع ایرادات به وجود آمده در دستگاه و تعمیر ماشین لباسشویی سطلی خود حتماً از افراد متخصص در این زمینه استفاده کنید. گاهی تنها با تعویض یک قطعه کوچک از ماشین لباسشویی تمامی مشکلات به وجود آمده رفع می شود. در صورت بی توجهی به ایرادات ماشین لباسشویی خود ممکن است با بروز صدمات و آسیب های بیشتر دستگاه هزینه های بیشتر متحمل شوید.

مجموعه متخصصین دکتر تعمیرکار با بیش از ۱۵ سال سابقه در زمینه تعمیرات لوازم خانگی از جمله ماشین لباسشویی در خدمت مشتریان عزیز می باشد. همواره بالا بودن خدمات تعمیرات این مجموعه سبب رضایت مشتریان بوده است. جهت سرویس یا تعمیرات ماشین لباسشویی خود با ما تماس بگیرید.

 

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
3 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تمامی حقوق برای سایت دکتر تعمیر کار محفوظ است.