آموزش تعویض سنسور یخچال فریزر|دکترتعمیرکار
انواع ترمیستورهای یخچال کدام است؟

بی شک کلمه سنسور را بارها شنیده اید. ولی احتمالا از کاربرد آن اطلاع دقیقی ندارید. هیچ گاه یخچال را بدون علم به قطعات به کار رفته در آن، توسط خود دستکاری و تعمیر  نکنید. هرچه مهارت و دانش شما ولو کم در زمینه ایرادات لوازم خانگی افزون شود به راحتی می توانید بدون دغدغه، مشکلات دستگاه خود را رفع می کنید.

در ادامه آموزش دکتر تعمیر کار با آموزش تعویض سنسور یخچال فریزر نیز همراه باشید.

سنسور یخچال فریزر چیست؟

در زمان گذشته برای حفظ مواد غذایی بدون لوازم جدید کنونی آن هم به مدت های طولانی بسیار سخت بود چراکه خوراک و مواد غذایی از گزند گرما و فساد در امان نبودند.

کم کم با گذشت روزگاران و ساخت وسایل برقی و الکتریکی اولین یخچال به شکل امروزی ساخته شد. اجزای ساخت یخچال شامل موتور یا کمپرسور، بدنه و درب، برد الکتریکی، سنسور و غیره هستند.

سنسورها یا همان ترمییتور و حسگرها وظیفه تشخیص و تغییر دمای داخلی و خارجی دستگاه را برعهده دارند. در انواع کنونی و مدرن تر این دستگاه تعدادی از سنسورها به کار گرفته شده است که هر کدام مربوط به تشخیص و تنظیم بخشی از عملکرد دستگاه را بر عهده دارند. ” “سنسورها با حس و پیمایش میزان دما دستور فعالیت بیشتر یا کمتر را برای کمپرسور ارسال می کند.”

حتما بخوانید:  علت زود خاموش، روشن شدن یخچال چیست؟

در این بخش می توانید مطلب علت زود خاموش، روشن شدن یخچال چیست؟ را نیز مطالعه فرمایید.

سنسور یخچال فریزر چیست؟

انواع ترمیستورهای یخچال کدام است؟

در زیر تک تک ترمیستورها را نام برده و نوع وظایف آن ها را شرح می‌دهیم.

  • سنسور دمای یخچال

دمای داخلی یخچال را مورد سنجش و اندازه گیری قرار می دهد و از طریق برد الکتریکی مشاهده می شود.

  • سنسور دمای فریزر

دمای فریزر را پیمایش می کند. این میستور به پایین ترین دما حساس است و با کارکردش دمای فریزر را در حد خاصی تعیین شده، حفظ می کند.

  • سنسور دمای محیط

هوای محیط دستگاه را مورد سنجش قرار می دهد. سپس به برد الکتریک منتقل می کند.

  • میستور دیفراست

برای عدم ایجاد برفک سنسور دیفراست به محض رسیدن دما، وسیله گرما دهنده به مقدار مناسب، آن را خاموش می کند و مانع آسیب به اوپراتور می شود.

  • میستور درب

اگر هوای گرم به دلیل باز بودن بیش از حد درب این سنسور وارد عمل شده و با روشن کردن چراغ و یا تولید صدا اخطار را نمایش می دهد.

  • سنسور دیسپنسر

دستگاه هایی که داری سیستم یخ و آبریز هستند با قرار دادن لیوان در قسمت دیسپنسر، سنسور می تواند آن را تشخیص دهد و فرمان خروج یخ و آب را صادر کند.

  • میستور کمپرسور

وظیفه تشخیص دمای کمپرسور و موتور را انجام می دهد و هنگامی که موجب خاموشی کمپرسور در زمان کم شدن گرمای زیاد آن می شود.

آموزش مرحله ایی تشخیص عیب در سنسور چگونه است؟

  1. در مرحله اول دستگاه را خاموش و سنسور دستگاه فریزر را خارج کنید و تا به دمای محیط برسد. باید در دمای محیط میستور به k2 اهم در دمای ۲۰ درجه برسد.
  2. از یک لیوان یخ برای سنجش دمای پایین استفاده کنید و سنسور را در داخل آن قرار دهید. در این هنگام باید دمای سنسور به k3 اهم یا صفر درجه برسد.
  3. در صورتی که ترمییتور این اعداد و دما را نشان داد به منزله ی سالم بودن آن است. در غیر این صورت نیاز به تعویض سنسور خواهید داشت.
حتما بخوانید:  لامپ یخچال روشن است ولی کار نمیکند [بررسی مشکل+راهکار] دکتر تعمیرکار

آموزش مرحله ایی تشخیص عیب در سنسور چگونه است

 

 

آموزش نحوه تعویض سنسور یخچال

در این قسمت به بررسی اصلی ترین بخش مطلب، یعنی آموزش تعویض سنسور یخچال فریزر خواهیم پرداخت. در ضمن توجه کنید بعد از تست کردن سنسور و محرز شدن ایراد در آن حتما به تعویض آن بپردازیم.

  • در گام اول ایمنی را مدنظر بگیرید و سیم دستگاه را از دوشاخه و برق بکشید. سپس به کمک دفترچه راهنمای دستگاه محل دقیق سنسورها پیدا کنید.
  • روکش پلاستیکی که روی سنسور قرار دارد را درآورید. به این ترتیب سنسور نمایان می شود و با یک سوکت به دستگاه چسبیده است. با یک سیم چین میستور را از سوکت جدا نمایید.
  • میستور جدید، هماهنگ با برند و مدل یخچال را خریداری کرده اید را سرجای سنسور قبلی و معیوب بگذارید و بعد سوکت وصل کنید. در آخر روکش پلاستیکی را روی سنسور مجددا قرار دهید و در آخر دستگاه را به برق و پریز وصل کنید.

شناخت انواع کد خطاهای سنسور یخچال فریزر

اگر درب وسیله مورد نظر شما خیلی زیاد باز و بسته شود یا ترموستات دچار مشکل و یا المنت دیفراست یا قطعات دیگر آن معیوب شوند داخل دستگاه برفک می بندد.

در این حالت دمای دستگاه از مقدار تعیین شده افزایش پیدا می کند. عدم وجود سرمایش مناسب و نبود جریان هوا، سنسور به شکل صحیحی کار نمی کند.

در زیر لیستی از کد خطاهایی که روی صحنه نمایش یخچال فریزر جدید نمایان می شود را به کدام میستور متعلق است را مشاهده نمایید.

  • ۱E خطای سنسور محیطی فریزر
  • ۲E خطای سنسور محیطی یخچال
  • ۴E خطای سنسور دیفراست فریزر
  • ۴E خطای میستور دیفراست دستگاه
  • ۶E خطای میستور بیرونی یا محیطی فریزر
  • ۷E خطای سنسور کشوی مجزا داخل یخچال
  • ۱۳E خطای سنسور رطوبت
  • ۲۴E خطای سیستم دیفراست فریزر
  • ۲۵E خطای سیستم دیفراست
حتما بخوانید:  منظور از سنسور دیفراست چیست و نحوه تعویض آن چگونه است؟

کلام پایانی

هرگاه با وجود مطالعه مقاله آموزش تعویض سنسور یخچال فریزر نیاز به تعمیرکاران متخصص و حرفه ایی داشتید می توانید با مرکز دکتر تعمیرکار ارتباط برقرار کنید.

تکنسین های مجموعه در اسرع وقت در محل درخواستی شما حاضر خواهند شد و خدمات مورد نیاز را ارائه می دهند. متقاضیان تهرانی (شمال و غرب و شرق و جنوب)و شهرستان های شهریار، فردیس، اندیشه، رباط کریم و غیره نیز می توانند دریافت کننده بهترین مشاوره ها و خدمات تعمیر کلیه لوازم خانگی این مجموعه باشند

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
تمامی حقوق برای سایت دکتر تعمیر کار محفوظ است.