جرم گیری ماشین ظرفشویی ( آموزش 0 تا 100) |دکتر تعمیرکار
جرم گیری ماشین ظرفشویی

جرم گیری ماشین ظرفشویی نه تنها سبب تمیز شدن دستگاه می شود بلکه بر دوام و عمرمفید آن نیز می افزاید. به زبان ساده تر می توان جرمگیری دستگاه را به مسواک زدن خودمان شباهت بدهیم. اگر شما مسواک نزنید به مرور زمان جرم ها سبب پوسیدگی دندان ها شده و در نتیجه برای تعمیر و پر کردن آن باید مبالغ بیشتری را هزینه کنید.

دستگاه شما نیز در اثر بی توجهی نسبت به تمیز کردن در آینده ای نه چندان دور دچار مشکلاتی خواهد شد. اما آیا با نحوه جرم گیری ماشین ظرفشویی آشنایی دارید؟! آیا می دانید هر چند وقت یکبار باید به این کار بپردازید؟ و یا برای عملیات جرمگیری باید از چه موادی استفاده کرد؟

در این مطلب دکتر تعمیرکار قصد داریم به صورت اجمالی به بررسی تمامی نکات مهم درباره نحوه جرمگیری ماشین ظرفشویی بپردازیم. امیدواریم تا پایان ما را همراهی کنید.

آموزش جرم گیری ماشین ظرفشویی

در ابتدا به نظر می آید “جرم گیری ماشین ظرفشویی” کاری خسته کننده و دشوار است. اما باید گفت در صورت آشنایی شما با شکل اصولی آن فرآیند جرمگیری بسیار ساده و راحت می باشد. ماشین ظرفشویی به طور مرتب جهت شستشوی ظروف مورد استفاده قرار می گیرد و با هر بار استفاده از آن دچار مقداری اندک جرم گرفتگی خواهد شد.

به همین علت تولید کنندگان این محصولات بارها در دفترچه راهنمای مربوط به آن ها در رابطه با جرم گیری و سرویس دستگاه صحبت کرده اند. شما می توانید با نمایندگی ماشین ظرفشویی در تهران تماس گرفته و یا از خدمات تعمیرگاه هایی مجاز همچون مجموعه دکتر تعمیرکار جهت جرمگیری اصولی دستگاه خود استفاده نمایید.

 اما اگر قصد ندارید تا از خدمات سرویس دستگاه جهت فرایند جرم گیری و تمیز کردن آن استفاده کنید و یا قصد دارید خودتان دست به کار شوید به شما پیشنهاد می دهیم تا آخر این مطلب را مطالعه فرمایید.

حتما بخوانید:  تعمیر شیر ورودی آب ظرفشویی بوش [علائم خرابی+رفع مشکل] دکتر تعمیرکار

جرم گیری ماشین ظرفشویی

مهمترین دلایل جرم گیری ماشین ظرفشویی کدام است؟

 مهمترین دلایل جرم گیری ماشین ظرفشویی عبارتند از:

  • ما همواره در طول روز ظروف کثیف و چرب را توسط دستگاه شستشو می‌دهیم این کار سبب می شود تا چربی ها روی قطعات ماشین ظرفشویی باقی بمانند و بعدها باعث بروز بوی بد دستگاه یا ظروف شسته شده خواهند شد. پس چنانچه پس از شستشوی ظروف از آن ها بوی بد استشمام شود یعنی زمان جرمگیری دستگاهتان فرا رسیده است.
  • چنانچه در دستگاه تکه هایی از آهک را مشاهده کنید حاکی فرا رسیدن زمان جرمگیری آن است.
  • به یاد داشته باشید در اثر عدم جرم گیری دستگاه پس از مدتی ظروف شما به خوبی شسته نخواهد شد.
  • در ضمن کثیف بودن دستگاه به مرور سبب رسوب و انسداد لوله‌ها، فیلتر و غیره خواهد شد و خرابی هایی را در قطعات آن به وجود می آورد.
  • مهمتر از همه علت سر و صدای زیاد در ماشین ظرفشویی می تواند ناشی از گرفتگی و خرابی در بخش هایی همچون پمپ تخلیه باشد که در اثر عدم تمیز کردن دستگاه رخ داده است.
  • پس با عملیات رسوب زدایی و تمیز کردن دستگاه بر عملکرد و عمر مفید آن بیفزایید.

چه زمانی باید جرم گیری ماشین ظرفشویی را انجام داد؟

به هنگام استفاده از دستگاه جهت شستشو همواره مقداری از خرده ها و مواد غذایی به همراه رسوباتی همچون آهکِ آب در بخش هایی از دستگاه نفوذ می کند. به طور معمول بر اساس میزان سختی آب محل سکونت شما کارشناسان هر چهار تا شش هفته عملیات جرمگیری دستگاه را الزامی می دانند.

علاوه بر تمیز کردن دستگاه بایستی لوله فاضلاب نیز توسط جرمگیر باز و تمیز شود تا کارایی دستگاه پس از تمیز شدن آن بیشتر گردد.

آموزش جرم گیری ماشین ظرفشویی

نحوه جرم گیری ماشین ظرفشویی مرحله به مرحله

برای انجام جرمگیری دستگاه خود در ابتدا از قطع بودن برق توسط کشیدن پریز آن مطمئن شوید . سپس به صورت مرحله به مرحله عملیات زیر را انجام دهید:

  • در ابتدا باید سبدها و وسایل متحرک قابل جدا شدن در دستگاه را از آن خارج کرده و هر کدام از آن ها را به صورت جداگانه بشوید. بهترین روش برای تمیز کردن آن قرار دادن در سینگ یا یک لگن آب گرم جهت خیس خوردن بهتر و جدا شدن راحت تر چربی ها است. برای شستشوی سبدها و قطعات خارج کرده از دستگاه می توان از سرکه و فرچه استفاده کرد. تا جرم ها به خوبی از سطح آن پاک شوند.
حتما بخوانید:  ارورهای ماشین ظرفشویی سامسونگ

 

  • سپس نوبت به تمیز کردن سوراخ های آب فشان‌ بالا و پایین ماشین ظرفشویی می رسد. که برای این کار می توانید از سوزن و یا خلال دندان استفاده کرد.

 

  • دقت کنید در قسمت ته دستگاه و در بخش خروجی آب یک فیلتر جهت گرفتن آشغال‌ها و باقی مانده غذاها در ظروف وجود دارد. در این مرحله از جرم گیری ماشین ظرفشویی باید آن را خارج کرده و به خوبی شستشو دهید.

نکته مهم آن است که فیلتر به دلیل اینکه در قسمت کف دستگاه قرار دارد همواره بسیار چرم و کثیف می شود. پس جهت تمیز کردن بهتر آن باید یک محلول از موادی همچون آب، مایع ظرفشویی و جوش شیرین درست کرده و با یک وسیله ای همانند مسواک یا فرچه آن را به خوبی را تمیز کنید به طوریکه تمام چربی های از سطح آن پاک شوند.

 

  • سپس نوبت به تمیز کردن واشر درب ماشین ظرفشویی می رسد. توجه کنید واشر درب یکی از کثیف ترین قسمت‌های دستگاه محسوب می شود چرا این قطعه از خروج آب، چربی و غیره به بیرون از دستگاه جلوگیری می‌کند.

جهت تمیز کردن این قطعه بهتر است با استفاده از یک پارچه آغشته به سرکه واشر را به خوبی  تمیز کنید. در صورتیکه بخش هایی از آن را نمی توانید با دست پاک کنید از یک وسیله باریک جهت تمیز کردن آن بخش ها استفاده نمایید.

 

  • در مرحله آخر از جرم گیری به پاک سازی کلی دستگاه خواهیم رسید. این کار کمک می کند در صورت باقی ماندن لکه یا چربی در دستگاه آن را به طور کامل پاک کنیم.

جهت انجام این کار باید یک لیوان سرکه کف دستگاه بریزید و سپس به راه اندازی دستگاه اقدام کنید تا به صورت عادی کار کند. پس از پایان یافتن و خاموش شدن دستگاه اجازه دهید تا سرکه کاملا خارج شود و مجددا ماشین ظرفشویی را راه اندازی کنید تا سرکه را شسته و بوی آن را از بین ببرد.

 

در صورت تمایل به استفاده از خدمات دکتر تعمیرکار جهت سرویس دوره ای دستگاه و یا جرمگیری اصولی آن می توانید با ما تماس بگیرید. در حال حاضر این مجموعه مجاز و بزرگ با دارا بودن تکنسین های کار آزموده در هر برندی نظیر ال جی، بوش، سامسونگ، دوو، ایندزیت، مجیک، زیمنس، میدیا، ویرپول و غیره آماده خدمت رسانی به کاربران در سراسر تهران و شهرستان های اطراف آن است.

حتما بخوانید:  چگونه فلوتر ماشین ظرفشویی را تعویض کنیم؟

نحوه استفاده از پودر یا قرص جرمگیر جهت تمیز کردن ماشین ظرفشویی

در صورتیکه بخواهید به جای مواد طبیعی نظیر سرکه و جوش شیرین از قرص یا پودر جرمگیر  استفاده کنید باید به ترتیب زیر عمل نمایید:

  • در ابتدا دستگاه را از ظروف خالی نمایید.
  • نباید به هیچ عنوان از ماده شوینده ای دیگر استفاده کرد.
  • قرص یا پودر جرم گیر را از بسته خارج کنید و آن را در کف دستگاه قرار دهید.
  • حالا برنامه اتو را فعال نمایید.
  • پس از پایان فرایند شستشو، دستگاهتان کاملا جرمگیری می شود.

جرم گیری ماشین ظرفشویی

برای عملیات جرم گیری پودر، قرص یا ژل ماشین ظرفشویی کدام بهتر است؟

در حال حاضر جرمگیرهای مختلفی به صورت پودر، قرص و ژل در بازار برای ماشین ظرفشویی یافت می شوند. ژل همانند مایع ظرفشویی است و از جهت قیمت تفاوت چندانی یا پودر و قرص آن ندارد.

قرص ها از نصف ژل درست شده اند و سپس در قطعات کوچکی به صورت پودر دیده می شوند. اما گفته می شود پودر جرمگیر هم از جهت قیمت و هم از نظر موفقیت در عملیات رسوب زادیی بخش های مختلفی نظیر دیگ، المنت و لوله ها بهتر عمل می کند. در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر می توانید مطلب مربوط به راهنمای خرید قرص ماشین ظرفشویی را نیز مطالعه نمایید.

کلام آخر

در این مطلب با نحوه جرمگیری ماشین ظرفشویی آشنا شدید. و متوجه شدیم که انجام این عملیات می تواند در افزایش عمر مفید و مکانیزم بهتر عملیات شستشوی ظروف موثر باشد.

مجموعه دکتر تعمیرکار متشکل از مهندسین و تکنسین های زبده با بیش از ۱۵ سال سابقه درخشان در امر سرویس و خدمات تعمیرات آماده خدمت رسانی به مشتریان در سراسر نقاط تهران اعم از شمال و جنوب، شرق و غرب و نیز شهرستان های اطراف آن نظیر اندیشه، رباط کریم، شهریار،اسلام شهر، فردیس، پرند و غیره است.

” تنها با یک تماس با ما از بهترین و با کیفیت ترین خدمات سرویس و تعمیرات بهره مند شوید.”

 

منبع:دکتر تعمیرکار

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تمامی حقوق برای سایت دکتر تعمیر کار محفوظ است.