تفاوت پکیج دیواری تک مبدل و دو مبدل - دکتر تعمیرکار - مرکز تخصصی تعمیرات ماشین لباسشویی و ظرفشویی و لوازم خانگی
پکیج

حضور پکیج در منازل دسترسی به آب گرم و سیستم گرمایش را آسان تر کرده است. فروشندگان در هنگام فروش فناوری ها و مزایای هر دستگاه را توضیح می دهند. یکی از همین توضیحات مربوط به تعداد مبدل های به کار رفته در دستگاه است. گاهی اوقات از معایب و مزایای آن تعریف می کنند. اما در حقیقت تفاوت پکیج دیواری تک مبدل و دو مبدل در چیست؟ آیا این تمایز در عملکرد نهایی تاثیر گذار است؟ نحوه عمل سیستم چگونه خواهد بود؟ دکتر تعمیرکار با تجربه نصب و سرویس و تعمیر انواع پکیج ها تسلط کامل بر شیوه عملکرد، ارورها و خرابی هایی که گریبان گیر تمامی قطعات می شود را دارا هست. اگر تا انتها این گفتار را همراهی کنید مفیدترین اطلاعات را کسب می کنید.

مبدل پکیج دیواری چیست؟

قطعه ایی است که پکیج برای انجام وظیفه خود که همان گرم کردن و تامین آب گرم بهداشتی و هم چنین در حالت زمستانه گرمایش رادیاتور ها می باشد به وجود آن نیازمند است.

آب ورودی به داخل لوله کشی ساختمان و پکیج همیشه سرد است. با عبور آب سرد از داخل مبدل آب به دمای تنظیمی و دلخواه خواهد رسید. آنگاه به مدار لوله کشی آب گرم مصرفی تزریق می شود و به راحتی در دسترس قرار می گیرد و بعد از مصرف از مدار لوله کشی خارج می شود. ولی تنظیمات دستگاه روی وضعیت زمستانه باشد، آب در مدار بسته، به طور مداوم آبگیری و خودکار به جریان در می آید و با عبور از مبدل و پمپاژ آن به طرف رادیاتورها فرستاده شده و به این طریق گرمای محیط تامین می گردد.

حتما بخوانید:  نصب سیستم گرمایش از کف با پکیج و انتخاب پکیج مناسب

همین مبدل که کار اصلی گرم کردن را برعهده دارد در برخی مواقع به تنهایی  تمامی کار سیستم را انجام می دهد و در بعضی موارد با کمک دو عدد از آن ها که هر کدام یک وظیفه جداگانه ای دارند عمل می کنند. پس از شرح کوتاهی از نحوه کارکرد مبدل ها به تفاوت پکیج دیواری تک مبدل و دو مبدل خواهیم پرداخت.

پکیج

پکیج دیواری تک مبدل و چگونگی عملکرد آن

پکیج بی ترمیک یا یک مبدله، که اکثر سیستم ها با همان یک قطعه کار می‌کنند مبدل حرارتی دو طرفه و دوبل هستند و یک مخزن دارند. به این صورت که آبی که داخل مبدل می رود از طریق شعله مشعل که در زیر آن قرار دارد  گرم شده سپس با باز کردن شیر آب، آب بهداشتی را تامین می‌کند. در شوفاژ ها هم با تنظیم حالت زمستانه به کمک کلید سلکتور و شیر سه طرفه آب گرم را به داخل رادیاتورها هدایت و از طریق پمپ ارسال می شود. گرمایی مطبوع حاصل چرخش آب از طریق این فرایند است.

نحوه کارکرد پکیج منوترمیک چگونه است؟

در دستگاه منوترمیک دو مبدل به نام های اولیه و ثانویه وجود دارد( دو مخزن هستند) . در حالت تابستانه تنها مبدل ثانویه که از جنس مس و صفحه ایی است آب گرم بهداشتی را به درجه حرارت مورد نظر می رساند و بعد وارد لوله های می شود. آب گرم بهداشتی به این ترتیب هر لحظه در اختیار قرار دارد.

اما در وضعیت زمستانه مبدل اصلی هم به مدار کوچکی که بین هر دو ایجاد می شود می پیوندد. آب با کمک پمپ وارد مبدل اصلی شده و به گردش در خواهد آمد. شوفاژها گرم و این گرما به محیط پس داده می شود و فضای ساختمان را گرم می کند. با کسب اطلاعات دقیق از راهنمای کامل خرید پکیج توانایی انتخاب گزینه های متعدد در برندها و مدل ها را خواهید داشت.

حتما بخوانید:  آموزش کامل نحوه ریست کردن پکیج بوتان

تفاوت پکیج دیواری بی ترمیک و منوترمیک

عامل تفاوت یک دستگاه در تعداد مخازن آن است. در دستگاه های بی ترمیک ( تک مبدله) دو لوله آب رادیاتور و آب گرم مصرفی از یک مخزن عبور می کند. اما در منوترمیک ها دو لوله آب شوفاژ و آب گرم بهداشتی از هم جدا بوده و فشار حرارتی هر کدام به یک مخزن وارد می شود. در اینجا آب گرم بهداشتی از مبدل صفحه ایی و ثانویه و آب شوفاژها از مبدل اصلی و اولیه رد می شود.

هم چنین دیگر تفاوت به اتصالات لوله ها مرتبط می باشد. پکیج دیواری بی ترمیک در ساختار خود ۴ اتصال دارد. این اتصالات شامل ۲ اتصال یک دوم برای آب گرم بهداشتی و ۲ اتصال سه چهارم برای آب گرم رادیاتورها است. در مبدل دو منظوره دو لوله با مقطعی به شکل ستاره داخل لوله ایی به شکل بیضی جای گرفته است. آب بهداشتی از مقطع ستاره ای شکل و آب رادیاتورها از فضای بین دو لوله رد می شود. آنگاه آب گرمایشی مستقیم با گرمای شعله تماس دارد و سپس حرارت خود را به آب بهداشتی انتقال می دهد.

در دستگاه های منوترمیک مبدل اولیه دو اتصال از نوع سه چهارم برای تامین آب رادیاتورها دارد. و مبدل ثانویه برای تامین آب گرم مصرفی کاربرد دارد.

در واقعا کار اصلی پکیج متمرکز بر تامین آب مصرفی است و اگر هم زمان دستگاه در حال ارسال آب به رادیاتورها باشد و شیر آب گرم را باز کنید وسیله شما به سرعت آب گرمایشی را قطع و آب بهداشتی را در دسترس قرار می‌دهد. به این ترتیب گرم و سرد شدن آب و نوسانات دمایی اتفاق می افتد.

حتما بخوانید:  پکیج برقی خوب است یا گازی؟

مزایای پکیج های تک مبدل و دو مبدل

  • تک مبدله

_ استهلاک کمتر در اثرخانوش بودن پمپ در وضعیت تابستانه

_  مصرف انرژی کمتر

_ افزایش عمر پمپ

_ ساختار ساده و تعمیر راحت تر

_ کمتر متاثر شدن عملکرد دستگاه به خاطر گرفتگی لوله ها

_ تامین سریع آب گرم بهداشتی

  • دو مبدله

_ راندمان بالاتر

_ کمتر تشکیل شدن رسوب و دیرتر رسوب زدایی کردن

_ کاهش نوسانات دمای آب بهداشتی

کلام پایانی

برای انتخاب پکیج، تفاوت پکیج دیواری تک مبدل و دو مبدل را مدنظر قرار دهید. این تمایز مزایا و معایبی را به همراه دارد که بر قیمت دستگاه مستقیما اثرگذار است. بر حسب منطقه جغرافیایی و درصد املاح موجود در آب که رسوبات و جرم در وسایل را زیادتر میکند نیاز خود به تعداد مبدل ها در دستگاه را تعیین کنید.

نصب، سرویس دوره ایی و تعمیر پکیج های بوتان، ایران رادیاتور، آریستون، لورچ… و دیگر وسایل خانگی در شهر تهران و شهرستان های ری، پرند، اندیشه، شهریار، رباط کریم و… با تضمین خدمات، حسن اخلاق، و تخصص تکنسین های حاذق در مجموعه دکتر تعمیرکار پذیرفته می شود.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
تمامی حقوق برای سایت دکتر تعمیر کار محفوظ است.