نحوه نگه داری از ماشین لباسشویی و سرویس آن | دکتر تعمیرکار
نحوه نگه داری از ماشین لباسشویی و سرویس آن

ماشین لباسشویی نیز همانند سایر لوازم خانگی نیازمند نگه داری اصولی و حتی سرویس است. لوازمی همانند لباسشویی که به طور مداوم در طول هفته مورد استفاده قرار می گیرند؛ مطمئنا قطعات آن ها با گذشت زمان دچار فرسودگی یا خرابی خواهند شد.

برخی اوقات دیده می شود قطعاتی همچون تسمه لباسشویی از جای خود خارج شده است و نیازمند برگرداندن در جای اصلی خود است. به همین علت شما با سرویس به موقع دستگاه از وقوع هزینه های بیشتر همچون آسیب به موتور دستگاه و سایر قطعات آن جلوگیری خواهید کرد.

اما نحوه نگه داری از ماشین لباسشویی و سرویس آن چگونه است؟! حتی فکر اینکه لباسشویی خراب شود و مجبور به شستن آن ها در دست شویم آزاردهنده است. پس با ما همراه باشید تا به شما بگوییم چه کارهایی انجام دهید تا عمر دستگاهتان را طولانی تر کنید. در ضمن با نحوه درست نگه داری از آن هم بیشتر آشنا شوید.

نکات مهم در افزایش عمر ماشین لباسشویی

شما با استفاده درست از دستگاه لباسشویی خود می توانید از بسیاری از خرابی ها و مشکلات فنی در آن جلوگیری کنید. در این بخش به بررسی تعدادی از آن ها خواهیم پرداخت.

  • به ظرفیت ماشین لباسشویی خود توجه کنید!

بر اساس ظرفیت دستگاه می توان لباس های کثیف را جهت شستشو در آن قرار داد. هم اکنون انواع مختلف از ظرفیت ماشین لباسشویی ( ۵ کیلویی،۷ کیلویی، ۱۱کیلویی و ۱۴ کیلویی) در بازار به فروش می روند. به طور معمول میزان ظرفیت و بار گیری روی دستگاه نوشته شده است.

گذاشتن مقادر بسیار زیاد و یا برعکس کم آن در مخزن لباسشویی سبب وقوع مشکلاتی خواهد شد. به عنوان مثال گاهی افراد به قدری لباس می ریزند که موتور توانایی لازم جهت انجام فرآیند شستشو را ندارد و در نهایت سبب فشار روی قطعات دستگاه و حتی سوختگی موتور خواهد شد.

  • هر چند وقت یکبار به جرم گیری و رسوب زدایی دستگاه بپردازید.
حتما بخوانید:  برنامه های شستشوی لباسشویی کندی (CANDY)

می توان گفت رسوبات، انواع قارچ ها و باکتری ها مهمان‌های ناخوانده در اغلب ماشین های لباسشویی هستند. گاهی پیش می آید که پس از شستشوی لباس ها متوجه تمیز نشدن آن ها می شوید.

در صورتیکه رسوبات باقی مانده در لوله ها یا سایر بخش های قطعات دستگاه که با آب سر وکار دارند از لباسشویی پاک نشوند؛ می توانند به راحتی سبب پایین آمدن کیفیت شستشوی لباس ها شده و در نتیجه در پایان کار همچنان لباس ها کثیف باقی خواهند ماند.

به همین علت پیشنهاد می شود تا به شکل دوره ای به سرویس دستگاه خود بپردازید و به این ترتیب با تمیز ساختن دستگاه خود از انواع رسوبات و باکتری ها سبب بالا رفتن کیفیت و راندمان شستشو شوید. در مقالات قبلی دکتر تعمیرکار، آموزش جرم گیری ماشین لباسشویی را به صورت جزء به جزء بیان کردیم.

جرمگیری لباسشویی بر کیفیت شستشوی لباسها می افزاید.

جرمگیری لباسشویی بر کیفیت شستشوی لباس ها می افزاید.

  • به هنگام راه اندازی دستگاه از برنامه مناسب شستشو برای البسه ها استفاده کنید.

امروزه اکثر ماشین‌های لباسشویی هوشمند دارای برنامه های متنوع و تنظیمات خاصی برای شستشوی انواع مختلف لباس‌های پنبه‌ای، حساس، خیلی چرک، معمولی، پرده و غیره می باشند. بارها گفته شده است که برای شستشوی بهتر لباسها و نیز کاهش احتمال وقوع صدمات به آنها باید از برنامه مناسب آن البسه استفاده کرد.

توجه کنید تنظیمات نادرست دستگاه نه تنها به لباس ها بلکه به خود لباسشویی هم صدمه خواهد زد. به این صورت که دیده شده با انتخاب نامناسب یک برنامه سبب ایجاد تکان‌های شدید و سر و صداهای عجیب و غریب خواهید شد. پس بهتر است قبل از آغاز به راه اندازی، مطالعه ای کوتاه روی برنامه های شستشو در دفترچه راهنمای دستگاه داشته باشید.

  • از برنامه شستشو و آبکشی با حرارت بالا کمتر استفاده کنید!
حتما بخوانید:  عیب یابی و رفع مشکلات لباسشویی حایر [جدید] دکتر تعمیرکار

به هنگام شستشو و آبکشی با حرارت بالا، دستگاه باید مقادیر بیشتری انرژی را صرف کند و همین امر می تواند به مرور زمان از عمر مفید آن بکاهد. پس برای جلوگیری از آسیب به بافت لباس و نیز خرابی دستگاه لباسشویی خود از برنامه هایی با حرارت پایین و ملایم استفاده کنید.

  • از قرار دان لباسشویی در محیط مرطوب خودداری کنید.

رسیدن رطوبت به دستگاه نه تنها باعث فرسودگی و زنگ زدگی خواهد شد بلکه می تواند سبب بروز اتصالی ها در سیم کشی برق سیستم هم شود. پس سعی کنید لباسشویی را در نزدیک سینگ یا محیط حمام قرار ندهید و حتما از یک پریز مستقل برای آن استفاده کنید.

  • هر چند وقت یکبار به تمیز کردن فیلتر آب دستگاه بپردازید.

تعویض فیلتر آب یا سایر فیلترهای داخل لباسشویی می تواند از ورود آلودگی هایی نظیر خاک به داخل دستگاه جلوگیری کند. از این رو بهتر است هر چند وقت یکبار اقدام به باز کردن و تمیز نمودن آن کنید. در صورت لزوم به صورت دوره ای به سرویس دستگاه و تمیز کردن این بخش ها توسط تعمیرکار مجرب بپردازید.

  • به طور مرتب محفظه جاپودری را تمیز کنید.

برای جلوگیری از تولید رسوبات و بقایای پودر باید هر چند وقت یکبار این قطعه از ماشین لباسشویی را از دستگاه جدا ساخته و به تمیز کردن آن بپردازید.

سرویس ماشین لباسشویی

کارشناسان در حوزه تعمیرات ماشین لباسشویی معتقدند که هر ۶ ماه تا یک سال باید با استفاده از سرویس دستگاه خود از سلامت کارکرد تمامی قطعات داخل آن اطمینان پیدا کرد. به همین منظور بهتر است تا از یک تعمیرکار مجرب بخواهید به صورت کلی ماشین لباسشویی تان را مورد بررسی و سرویس قرار دهد.

حتما بخوانید:  آموزش نصب ماشین لباسشویی آبسال

به یاد داشته باشید بی توجهی نسبت به این موضوع می تواند بعدها هزینه های سنگین تری همچون از کارافتادن دستگاه را به همراه داشته باشد. از طرفی نمی توان به این راحتی به تعمیرکاران متفرقه اعتماد کرد.

پس بهتر است تا از خدمات سرویس و تعمیراتِ تعمیرگاه های مجاز استفاده کنید و حتماً سرویس دستگاهتان را به افراد متخصص در این حوزه بسپارید.

مجموعه دکتر تعمیرکار با بیش از ۱۵ سال سابقه ارائه خدمات تعمیرات در منزل و در کمترین زمان ممکن در خدمت مشتریان عزیز است. این مجموعه با داشتن متخصصین زبده تمامی خدمات تعمیرات و سرویس خود را مشمول ضمانتنامه یا کارت گارانتی معتبر کرده است.

کلام آخر

در این مطلب با نحوه نگه داری از ماشین لباسشویی و سرویس آن آشنا شدیم. متوجه شدیم که سرویس به موقع دستگاه آن هم توسط متخصصین مجرب در این زمینه می تواند بر طول عمر مفید آن بیفزاید. از این رو مجموعه دکتر تعمیرکار آماده خدمت رسانی در زمینه تعمیرات، نصب و سرویس ماشین لباسشویی است. جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تمامی حقوق برای سایت دکتر تعمیر کار محفوظ است.