علت لرزش و تکان خوردن ماشین لباسشویی [ 100% کاربردی ] دکتر تعمیرکار
علت لرزش و تکان خوردن ماشین لباسشویی

به نظر شما علت لرزش و تکان خوردن ماشین لباسشویی چیست؟ شاید این اتفاق برای شما هم پیش آمده باشد که در هنگام کارکردن لباسشویی به خصوص در مراحل آخر و به هنگام پروسه خشک کردن لباس ها لرزش و حرکت بسیار زیاد لباسشویی را ببینید. ممکن است این حرکتها با سر و صدای زیاد نگران کننده به نظر برسند. فکر می کنید به هنگام مواجهه با این موضوع چه باید کرد؟ در این مطلب قصد داریم دلایل لرزش و تکان خوردن ماشین لباسشویی و راهکارهای رفع این مشکل را با هم بررسی کنیم ، و در این صفحه مقاله حذف لرزش و صدای لباسشویی را مطالعه نمایید.

دلایل لرزش و تکان خوردن ماشین لباسشویی

لرزش و تکان خوردن ماشین لباسشویی ممکن است پس از خرید یک دستگاه جدید از این لوازم خانگی و یا حتی استفاده طولانی مدت از ماشین لباس‌شویی‌تان رخ دهد. می توان از مشکلات فنی به وجود آمده در ماشین لباسشویی تا موارد خیلی پیش پا افتاده و ساده  را در تکان خوردن این وسیله به هنگام کار کردن موثر دانست. همواره جهت اطلاع از دلایل و علت های این موضوع بهتر است موارد زیر را بررسی کنید.

در صورتیکه لباسشویی خود را به تازگی خریداری کرده‌اید و مشکلات لرزش و تکان خوردن شدید را مشاهده می کنید باید به موارد زیر توجه کنید.

  1. قرار دادن نامناسب لباس ها در لباسشویی

گاهی بار نامناسب و نامتعادل لباس ها در داخل دیگ دستگاه سبب بر هم خوردن تعادل و در نهایت لرزش و تکان خوردن لباسشویی به هنگام شستشو می شود. برای رفع این مشکل باید از گلوله کردن لباس ها در داخل دستگاه بپرهیزید. به هنگام قرار دادن لباس ها در ماشین لباسشویی از قرار دادن بیش از حد ظرفیت دستگاه خودداری کنید.

نکته: همواره ظرفیت لباسشویی بر حسب کیلوگرم بر روی آن درج شده است. در غیر این صورت می توانید با مطالعه دفترچه راهنمای لباسشویی خود از میزان ظرفیت دستگاهتان مطلع شوید.

  1. تراز نبودن لباسشویی
حتما بخوانید:  آموزش جرمگیری ماشین لباسشویی

در صورت تراز نبودن ماشین لباسشویی شاهد راه رفتن، حرکت و لرزش بیش از اندازه آن به هنگام شستشو خواهید بود. چنانچه لباسشویی خود را به تازگی خریداری کرده‌اید؛ در هنگام نصب آن پیچ ترنسلیت ماشین لباسشویی را از پشت آن باز کنید. چراکه باز نکردن این پیچ ها که برای جلوگیری از حرکت نکردن لگن لباسشویی تعبیه شده‌اند، خود می توانند موجب تکان خوردن و لرزش شدید ماشین لباسشویی گردند.

  1. تنظیم نبودن پایه های ماشین لباسشویی

برای اغلب دستگاه ها تنظیم پایه های ماشین لباسشویی یکسان است و انجام آن بسیار ساده می باشد. برای این منظور دو پایه در جلوی ماشین لباسشویی وجود دارد که دارای مکانیزم ترازبندی همراه با یک قفل است تا پس از پایان تنظیم آنها مانع از حرکت دوباره پایه ها شوند. توجه کنید هر پایه باید در ارتفاع مناسبی تنظیم گردند و بعد قفل آن ها را فعال کنید. در قسمت عقب دستگاه نیز دو پایه دیگر وجود دارند که همانند پایه های جلویی تنظیم می شوند. گاهی پایه های عقبی با جابه‌جایی پایه های جلویی دستگاه به طور خودکار تنظیم می گردند.

در ماشین های لباسشویی قدیمی نیز:

  • تنظیم نبودن این پایه ها
  • از بین رفتن سرپوش پلاستیکی آن ها
  • آسیب یا شکستگی تعدادی از این پایه ها
  • همگی می تواند از دلایل مهم ایجاد لرزش و تکان خوردن ماشین لباسشویی حین انجام کار باشند.
  1. تخلیه نشدن آب در ماشین لباسشویی

باید بدانید یکی دیگر از موارد مؤثر در ایجاد لرزش و تکان های شدید در ماشین لباسشویی تخلیه نشدن آب در دستگاه است. پس به هنگام کار ماشین لباسشویی از تخلیه شدن آب در ماشین لباسشویی مطمئن شوید.

حتما بخوانید:  برنامه های شستشوی ماشین لباسشویی میدیا

چنانچه ماشین لباسشویی خود را مدت زمان زیادی است که خریداری نموده‌اید و به تازگی دچار مشکلات لرزش و تکان خوردن شدید در دستگاه شده ­اید حتماً به موارد زیر توجه کنید.

  1. بررسی کمک فنرهای ماشین لباسشویی

معمولاً کمک فنر ماشین لباسشویی پس استفاده طولانی مدت آن هم به طور مداوم، دچار فرسودگی شده و نیازمند سرویس و تعویض مجدد می باشند. توجه کنید این قطعات جهت جلوگیری از لرزش ماشین لباسشویی تعبیه شده‌اند؛ بنابراین به هنگام مواجه با حرکات شدید در ماشین لباسشویی بهتر است از سالم بودن آن ها مطمئن باشید.

  1. چک کردن وزنه های بالانس ماشین لباسشویی

همواره جهت بالانس کردن ماشین لباسشویی وزنه‌هایی وجود دارد که در صورت بالانس نبودن این وزنه‌ها می تواند یکی از دلایل یا علت لرزش و تکان خوردن ماشین لباسشویی به شمار رود. پس بهتر است تا در هنگام بروز این مشکل وزنه‌ها را بررسی کنید و در صورت جدا شدن آنها را در جایگاه خود قرار دهید.

  1. خراب شدن قطعات موجود در مخزن لباسشویی نظیر بلبرینگ ها

در مخزن لباسشویی قطعاتی وجود دارند که در صورت ایراد در هر کدام از آن ها سبب لرزش و تکان خوردن ماشین لباسشویی می گردند. مهمترین قطعه تأثیرگذار در مخزن لباسشویی بلبرینگ است. ایجاد مشکلات در بلبرینگ ها عامل اصلی در بروز لرزش های شدید به هنگام کار کردن دستگاه می باشد.

  1. خراب بودن فلکه آبکشی در ماشین لباسشویی

در صورت بروز اشکال در فلکه آبکشی یا همان قطعه فولی، سبب ایجاد لرزش های شدید در دستگاه خواهد شد.

  1. ایراد در قطعه تاخو ماشین لباسشویی

تاخو قطعه‌ای در ماشین لباسشویی است که سبب تنظیم جریان برق ورودی دستگاه می شود. در صورت بهم خوردن تنظیمات جریان برق ورودی سبب ایجاد لرزش و تکان های شدید در دستگاه می شود.

  1. خراب شدن فنرهای نگه دارنده دیگ ماشین لباسشویی
حتما بخوانید:  برندهای معتبر و پرطرفدار در صنعت ماشین لباسشویی [1402]

دیگ ماشین لباسشویی توسط فنرهایی در جای خود معلق و ثابت شده‌اند. این فنرها کمک مؤثری برای جلوگیری از بروز لرزش و تکان های شدید در ماشین لباسشویی می باشند. در صورت آسیب دیدن این فنرها شما شاهد تکان های بسیار زیاد همراه با سر و صدای فراوان خواهید بود. در این هنگام پیشنهاد ما تماس با تعمیرکاران مجاز لوازم خانگی نظیر ماشین لباسشویی است تا به تعویض و سرویس این قطعات بپردازند.

  1. تراز نبودن ماشین لباسشویی

شاید تنها دلیل ساده در بروز لرزش و تکان های شدید ماشین لباسشویی خروج از حالت تراز دستگاه است. برای این منظور می توان از دستگاه تراز استفاده کرد و در صورت در دسترس نبودن آن می توانید از قرار دادن ماشین لباسشویی روی تخته سه لایه این کار را انجام دهید.

نکته: بهترین راه استفاده از خدمات تعمیرگاه های مجاز جهت نصب دستگاه است تا از مشکلاتی چون تراز نبودن دستگاه جلوگیری شود.

کلام آخر

گاهی به تنهایی با مطالعه در زمینه ” علت لرزش و تکان خوردن ماشین لباسشویی” می توانید به رفع این ایراد بپردازید. در صورت حل نشدن این مشکل بهتر است از راهنمایی متخصصین باتجربه در حوزه تعمیرات لباسشویی بهره ببرید. دکتر تعمیرکار با داشتن بین از ۱۵ سال تجربه در زمینه تعمیرات ماشین لباسشویی آماده خدمت رسانی به شما عزیزان در سراسر نقاط تهران و شهرستان های اطراف است.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: ۰ میانگین: ۰]
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
تمامی حقوق برای سایت دکتر تعمیر کار محفوظ است.